5 motive să vii la Prima Conferință Pay Per Click din Moldova

Ultimele câteva săptămâni la Boomerang lucrăm contra cronometru. Am intrat în febra setărilor de campanii pentru clienții noștri care au oferte speciale pentru sărbătorile care vin. Și doi, pregătim de zor proiectul nostru de suflet PPC Day Conference - Prima Conferință Pay per Click din Moldova

De ce am ținut să organizăm PPC Day anume în perioada de dinaintea sărbătorilor vei citi în articolul publicat de partenerii noștri media - Diez.md, dar despre motivele de ce să nu-l ratezi, îți vom comunica chiar noi mai jos. 

Deci… 

#1. La PPC Day vei afla totul despre reclama PPC într-o singură zi
 

8 ore, 8 speakeri, 4 studii de caz și 2 sesiuni de networking cu cei mai buni experți din domeniul reclamei PPC – totul într-o singură zi. Ce poate fi mai provocator dacă ești marketer sau antreprenor?

#2. Speakeri cu renume care chiar au ce te învăța despre Reclama PPC 
 

Am ținut să invităm la eveniment cei mai buni experți din oraș, care îți vor arăta pas cu pas cum să ai și tu succes cu reclama PPC și nu doar. Printre altele vei afla cum să targetezi eficient publicul țintă, cum să setezi reclame ca un Superstar sau cum să aduni mai mult traffic pe un site care chiar vinde. Tot la PPC Day vei afla ce legătură are o zebră și digital marketingul. 

#3. Informație practică și studii de caz 
 

Am cerut de la fiecare speaker doar informație practică și utilă și cât mai multe studii de caz. Fără prea multă teorie sau … reclamă. Astfel, pe lângă lista de speakeri pe care o vei găsi mai jos, l-am invitat pe Ion Botnaru - director marketing Darwin, ca să îți spună dacă a meritat sau nu să facă reclame PPC și de ce. Noi intuim ce va povesti, dar te lăsăm pe tine să faci concluziile, dacă vii la eveniment. 

Vezi și ceilalți speakeri ce vor prezenta:

Dumitru Slonovschi - cel mai bun expert în sfera neuromarketingului, te va învăța să înțelegi deciziile pe care le iau clienții la nivel inconștient, de ce iau deciziile pe care le iau și cum să îi influiențezi astfel încât atenția oamenilor să se oprească anume la produsul tău.

Vadim Cușnir știe toate secretele unui site care vinde, și vine să te învețe și pe tine

Dumitru Talmazan îți va spune de ce ai nevoie ca să îți digitalizezi total afacerea în 2020

Natalia Camerzan a setat sute de campanii Google Ads și a înțeles care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le poți face atunci când setezi o reclamă

Lia Pogolșa știe cele mai bune 9 metode ca să obții cele mai ieftine costuri din reclamele de pe Instagram

Olga Iliev îți va spune ce setări și experimente poți face cu ajutorul Google Tag Manager și Optimize ca să-ți optimizezi la maxim campaniile de promovare

Eugen Topolschi este un guru în reclama Facebook și vine să îți arate cele mai frecvente greșeli pe care să le eviți atunci când setezi reclamele tale.

Tudor Plăcintă îți va spune ce faci mai departe după ce ai setat campaniile. La ce să tragi atenția în Google Analytics ca să optimizezi ulterior campaniile. 

Impunător program, nu-i așa? 

#4. Subiectele sunt actuale și utile indiferent dacă ești expert sau antreprenor 
 

PPC Day este un eveniment pentru toți! Dacă ești antreprenor vei ști cum să supervizezi munca specialiștilor în reclamă sau chiar să o creezi singur. Dacă ești deja expert vei ști cum să îți îmbunătățești rezultatele la campaniile pe care le creezi. Iar dacă ai încercat să creezi reclame, dar nu ți-a reușit vei primi insighturile potrivite pentru ca să încerci din nou.

#5. Preț la îndemână tuturor 
 

Sincer vorbind, prețul este mai mult unul simbolic, ținând cont de numele speakerilor care vor fi prezenți și informația care o vor livra. Tot aici trebuie să îți spunem că dumincă expiră biletele la preț de 499, deci ai trebui să te grăbești să îți i-ai unul dacă vrei să economisești 100 lei. Pentru comoditatea ta lucrăm cu 2 parteneri: FEST.MD și iTicket.md

Mulțumim că ai ajuns până aici. Te invităm să dai un like&follow și paginii de Facebook PPCDay unde găsești și invitațiile speakerilor și unde publicăm toate detaliile importante despre PPCDay. 

Vom fi bucuroși să te vedem la eveniment! 

Vă sugerăm să lecturați și:

Prima Ta Campanie Google Search

Suntem aici să te ghidăm și să-ți împărtășim mici secrete care te vor ajuta în experiența ta Google Ads chiar de la prima campanie. Unul din cele mai importante lucruri pe care le-am învățat pe parcursul anilor, că fiecare campanie începe cu un check-list.

Citește mai mult 2019-02-08 3437

Studiu de Caz: Cum să dublezi vânzările atunci când micșorezi bugetul de 2 ori?

Dynamic Search Ads (DSA) - campaniile de acest tip se recomandă a fi implementate pentru site-uri de e-commerce sau site-uri mari și foarte mari, cu peste zece mii de produse.

Citește mai mult 2019-05-27 3175

Află cum a fost la Seminarul Gratuit: Google Ads de la A la Z

Află cum a fost la Seminarul Gratuit despre Google Ads, unde peste 200 de persoane au aflat cum să obțină rezultate mai bune in campaniile Google Ads.

Citește mai mult 2019-11-04 1647